GROEPEN

Bij Space Jump leveren we werk op maat. Tijdens onze activiteiten houden we rekening met de leeftijd en het niveau van de jumpers: Space Jump Maastricht is er voor iedereen! Speciaal voor groepen hebben wij een aantal arrangementen of kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Iets te vieren of wil jij samen met je team iets leren? Iets eten in de Space Bar na je jump sessie of juist niet?

Het trampolinepark in Maastricht heeft genoeg plek voor maar liefst 130 personen. Is Space Jump Maastricht iets voor jouw groep? Lees hier meer over onze mogelijkheden en neem contact op voor een arrangement op maat voor jouw feestje, team of school.

Individuele jump sessies kunnen makkelijk online geboekt worden.

BACHELORPARTY
Voor een origineel en actief vrijgezellenfeest moet je bij Space Jump Maastricht zijn! Of je nu kiest voor een free jump sessie, parcours, dodgeball of een tricks & skills les, het wordt een feest! Eindig met een borrel in de Space Bar om je dag compleet te maken.

Speciaal voor de bachelor verhuren wij kostuums á €7,50.

BEDRIJVEN & VERENIGINGEN
Wil jij er samen met je team op uit? Dat kan bij Space Jump. Wij bieden verschillende activiteiten aan die volledig zijn aan te passen aan de wensen van je team.

Zo zijn jullie welkom voor één jump sessie maar bieden we ook competities, bootcamps en lessen verspreid over meerdere jump sessies aan. Voor een meer specifieke training voor bijvoorbeeld handballers of volleyballers kun je ook een van de jumpareas afhuren om deze met je eigen training in te vullen.

Na jullie activiteit zijn jullie in de Space Bar welkom voor een van onze menu’s of een hapjes en een drankje.
In samenwerking met de andere organisaties van de Leisure Dome kunnen wij jouw bedrijfs- of teamuitje van begin tot eind inrichten.

SCHOLEN
Jumpen ter vervanging van reguliere gymlessen?

Onze activiteiten kunnen makkelijk op maat gemaakt worden als gym activiteiten voor middelbare scholen. Kies een programma dat bestaat uit een jump sessie of kies voor een competitie, bootcamp of meerdere lessen. Een programma voor scholen en gymlessen kan verspreid worden over een of meerdere dagen of weken en kan worden aangepast op iedere leeftijd en elk niveau.

KINDERFEESTJE
Ben jij jarig of is er iets anders dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes wilt vieren? Bij Space Jump Maastricht hebben we tal van arrangementen om jouw feestje het allerleukste te maken! Onze kids parties zijn er voor kids van alle leeftijden en voor jumpers van alle niveaus.

Vul je jump sessie in met free jumpen, een tricks & skills les of speel dodgeball met je vriendjes. Na afloop van de jump sessie kunnen we ervoor zorgen dat er in de Space Bar een kindsmenu voor jullie klaar staat!

Ouders hebben vanaf de Space Bar direct toezicht op alle area’s van het trampolinepark en kunnen hier genieten.

Meer informatie over arrangementen en prijzen en het maken van een reservering vind je hier.

Kids / Volwassenen / Verenigingen / Kinderfeestjes / Bedrijven / Vrijgezellenfeesten / Scholen / Individueel

FACILITEITEN

  • Toiletten (M/V)
  • Kleedkamers met douches (M/V)
  • Lockers
  • Schoenvakken
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Vette sokken voor €2

SPACE BAR

Om je dorst te lessen na een stevige jumpsessie, voor de kleine honger en met uitzicht op de Jump Area’s

MEER INFO

OPENINGSTIJDEN

JUMPMASTERS

SAFE JUMPS

GRATIS PARKEREN

GRATIS WIFI

VANAF €9,50

JUMP NEWS

Kom alles te weten over Space Jump. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Jump-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.