SPACEBAR

De Space Bar is de bar van Space Jump Maastricht. Hier is plek voor mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, broertjes en zusjes en eigenlijk iedereen die wil komen kijken naar de jumpers in het trampolinepark. Alle jump areas zijn goed zichtbaar vanuit de bar. Zo hoef je als toeschouwer geen enkele sprong of trick te missen.

Uiteraard zijn ook de jumpers zelf voor of na hun jump sessie van harte welkom in de Space Bar. Hier worden hapjes, drankjes en snacks geserveerd. Een bezoek aan de Space Bar kan altijd gecombineerd worden met een van onze activiteiten. Voor groepen bieden wij speciale arrangementen aan neem contact op met Space Jump Maastricht voor meer informatie.

Speciaal voor papa’s en mama’s en alle andere bezoekers wordt in de Space Bar live sport uitgezonden. Zo is er regelmatig Live Eredivisie of andere voetbalwedstrijden, Formule 1 en tal van andere sporten te zien in de Space Bar. Tevens is er free WiFi voor iedereen, als toeschouwer of bezoeker ben je bij de Space Bar van alle gemakken voorzien.

Het is niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen in de Space Bar. Het is wel toegestaan eigen drink- en etenswaren te nuttigen bij de ruimte waar de kluisjes staan.

JUMPMASTERS

SAFE JUMPS

GRATIS PARKEREN

GRATIS WIFI

VANAF €9,50

JUMP NEWS

Kom alles te weten over Space Jump. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Jump-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.